Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/26782
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorШматченко, Наталя Василівна-
dc.contributor.authorАртамонова, Майя Володимирівна-
dc.contributor.authorГубський, Сергій Михайлович-
dc.contributor.authorПілюгіна, Інна Сергіївна-
dc.date.accessioned2023-03-15T15:12:17Z-
dc.date.available2023-03-15T15:12:17Z-
dc.date.issued2016-
dc.identifier.citationШматченко Н. В., Артамонова М. В., Губський С. М., Пілюгіна І. С. Вплив рослинних кріодобавок на антиоксидантну ємність мармеладу та маршмелоу. Харчові технології, хлібопродукти і комбікорми: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Одеса, 13-17 верес. 2016 р.; Одеська нац. акад. харч. технологій. Одеса: ОНАХТ, 2016. С. 75-77.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26782-
dc.description.abstractМетою дослідження було визначення бромної антиоксидантної ємності свіжої рослинної сировини, кріодобавок з неї та мармеладу і маршмелоу з їх використанням.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherОдеса: ОНАХТuk_UA
dc.subjectмармеладuk_UA
dc.subjectмаршмелоуuk_UA
dc.subjectантиоксидантна активністьuk_UA
dc.titleВплив рослинних кріодобавок на антиоксидантну ємність мармеладу та маршмелоуuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
shmatchenko_vplyv_roslynnykh_kriodobavok_tezy_odesa_2016_75-77.pdf712.24 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.