Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/26782
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Шматченко, Наталя Василівна | - |
dc.contributor.author | Артамонова, Майя Володимирівна | - |
dc.contributor.author | Губський, Сергій Михайлович | - |
dc.contributor.author | Пілюгіна, Інна Сергіївна | - |
dc.date.accessioned | 2023-03-15T15:12:17Z | - |
dc.date.available | 2023-03-15T15:12:17Z | - |
dc.date.issued | 2016 | - |
dc.identifier.citation | Шматченко Н. В., Артамонова М. В., Губський С. М., Пілюгіна І. С. Вплив рослинних кріодобавок на антиоксидантну ємність мармеладу та маршмелоу. Харчові технології, хлібопродукти і комбікорми: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Одеса, 13-17 верес. 2016 р.; Одеська нац. акад. харч. технологій. Одеса: ОНАХТ, 2016. С. 75-77. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26782 | - |
dc.description.abstract | Метою дослідження було визначення бромної антиоксидантної ємності свіжої рослинної сировини, кріодобавок з неї та мармеладу і маршмелоу з їх використанням. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Одеса: ОНАХТ | uk_UA |
dc.subject | мармелад | uk_UA |
dc.subject | маршмелоу | uk_UA |
dc.subject | антиоксидантна активність | uk_UA |
dc.title | Вплив рослинних кріодобавок на антиоксидантну ємність мармеладу та маршмелоу | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Статті |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
shmatchenko_vplyv_roslynnykh_kriodobavok_tezy_odesa_2016_75-77.pdf | 712.24 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.