Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26780
Назва: Исследование кинетики деградации аскорбиновой кислоты в образцах карамели на основе экстрактов лекарственного растительного сырья
Автори: Мазур, Л.С.
Дорохович, А.Н.
Губский, С.М.
Ключові слова: аскорбиновая кислота;кинетика;процесс деградации
Дата публікації: 2018
Видавництво: Харків: НФаУ
Бібліографічний опис: Мазур Л. С., Дорохович А. Н., Губский С. М. Исследование кинетики деградации аскорбиновой кислоты в образцах карамели на основе экстрактов лекарственного растительного сырья. Синтез і аналіз біологічно активних речовин і лікарських субстанцій: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. з міжнар. участю, присвяченої 80-річчю з дня народж. д-ра фармацевтичних наук, проф. О. М. Гайдукевича, 12-13 квітня 2018 р. Харків: НФаУ, 2018. С. 171-172.
Короткий огляд (реферат): Целью работы было исследование кинетики деградации аскорбиновой кислоты в образцах леденцовой карамели на основе сахарозаменителей нового поколения изомальта и мальтитола с добавлением экстрактов мяты перечной и ромашки.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26780
Розташовується у зібраннях:Статті

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
mazur_yssledovanye_kynetyky_tezy_kharkiv_2018_171-172.pdf5.56 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.