Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26780
Назва: | Исследование кинетики деградации аскорбиновой кислоты в образцах карамели на основе экстрактов лекарственного растительного сырья |
Автори: | Мазур, Л.С. Дорохович, А.Н. Губский, С.М. |
Ключові слова: | аскорбиновая кислота;кинетика;процесс деградации |
Дата публікації: | 2018 |
Видавництво: | Харків: НФаУ |
Бібліографічний опис: | Мазур Л. С., Дорохович А. Н., Губский С. М. Исследование кинетики деградации аскорбиновой кислоты в образцах карамели на основе экстрактов лекарственного растительного сырья. Синтез і аналіз біологічно активних речовин і лікарських субстанцій: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. з міжнар. участю, присвяченої 80-річчю з дня народж. д-ра фармацевтичних наук, проф. О. М. Гайдукевича, 12-13 квітня 2018 р. Харків: НФаУ, 2018. С. 171-172. |
Короткий огляд (реферат): | Целью работы было исследование кинетики деградации аскорбиновой кислоты в образцах леденцовой карамели на основе сахарозаменителей нового поколения изомальта и мальтитола с добавлением экстрактов мяты перечной и ромашки. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26780 |
Розташовується у зібраннях: | Статті |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
mazur_yssledovanye_kynetyky_tezy_kharkiv_2018_171-172.pdf | 5.56 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.