Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26778
Назва: | Determination of antioxidant properties of candy caramel with porous structure |
Автори: | Mazur, Liubov Labazov, Maxim Dorokhovich, Antonella Gubsky, Sergey |
Ключові слова: | Candy caramels;porous structure;antioxidant;coulometry |
Дата публікації: | 2018 |
Видавництво: | Kyiv: NUFT |
Бібліографічний опис: | Mazur L., Labazov M., Dorokhovich A., Gubsky S. Determination of antioxidant properties of candy caramel with porous structure. Youth scientific achievements to the 21st century nutrition problem solution: 84 International scientific conference of young scientist and students, April 23-24, 2018. Kyiv: NUFT, 2018. Part 1 P. 17. |
Короткий огляд (реферат): | A study was conducted to determine the antioxidant properties of porous caramel samples with the addition of cryopowder of blueberry and raspberry as a source of natural biologically active substances. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26778 |
Розташовується у зібраннях: | Статті |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
mazur_determination_of_antioxidant_kyiv_2018_17.pdf | 419.1 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.