Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26778
Назва: Determination of antioxidant properties of candy caramel with porous structure
Автори: Mazur, Liubov
Labazov, Maxim
Dorokhovich, Antonella
Gubsky, Sergey
Ключові слова: Candy caramels;porous structure;antioxidant;coulometry
Дата публікації: 2018
Видавництво: Kyiv: NUFT
Бібліографічний опис: Mazur L., Labazov M., Dorokhovich A., Gubsky S. Determination of antioxidant properties of candy caramel with porous structure. Youth scientific achievements to the 21st century nutrition problem solution: 84 International scientific conference of young scientist and students, April 23-24, 2018. Kyiv: NUFT, 2018. Part 1 P. 17.
Короткий огляд (реферат): A study was conducted to determine the antioxidant properties of porous caramel samples with the addition of cryopowder of blueberry and raspberry as a source of natural biologically active substances.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26778
Розташовується у зібраннях:Статті

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
mazur_determination_of_antioxidant_kyiv_2018_17.pdf419.1 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.