Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26778
Название: Determination of antioxidant properties of candy caramel with porous structure
Авторы: Mazur, Liubov
Labazov, Maxim
Dorokhovich, Antonella
Gubsky, Sergey
Ключевые слова: Candy caramels;porous structure;antioxidant;coulometry
Дата публикации: 2018
Издательство: Kyiv: NUFT
Библиографическое описание: Mazur L., Labazov M., Dorokhovich A., Gubsky S. Determination of antioxidant properties of candy caramel with porous structure. Youth scientific achievements to the 21st century nutrition problem solution: 84 International scientific conference of young scientist and students, April 23-24, 2018. Kyiv: NUFT, 2018. Part 1 P. 17.
Краткий осмотр (реферат): A study was conducted to determine the antioxidant properties of porous caramel samples with the addition of cryopowder of blueberry and raspberry as a source of natural biologically active substances.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26778
Располагается в коллекциях:Статті

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
mazur_determination_of_antioxidant_kyiv_2018_17.pdf419.1 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.