Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26741
Назва: Управління фінансовою стійкістю підприємств ресторанного господарства
Автори: Гладій, І.О.
Ключові слова: фінансова стійкість;підприємства ресторанного господарства;управління;financial stability;restaurant enterprises;management;финансовая устойчивость;предприятия ресторанного хозяйства;управление
Дата публікації: 2009
Видавництво: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Бібліографічний опис: Гладій І.О. Управління фінансовою стійкістю підприємств ресторанного господарства. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. 2009. Вип. 1(9), Ч.1. С. 370-375.
Короткий огляд (реферат): Розглянуто питання управління фінансовою стійкістю підприємства ресторанного господарства та запропоновано методику його оцінки на основі вивчення діяльності конкурентів.
The methodical aspects of management of the financial stability of the restaurants’ enterprises are considered. The method of stability’s estimation by the studying of competitors’ activity is offered.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26741
Розташовується у зібраннях:Випуск 1 (9) Ч1

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
esprstp_2009_1(1)__55.pdf546.68 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.