Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26741
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorГладій, І.О.-
dc.date.accessioned2023-03-15T10:31:36Z-
dc.date.available2023-03-15T10:31:36Z-
dc.date.issued2009-
dc.identifier.citationГладій І.О. Управління фінансовою стійкістю підприємств ресторанного господарства. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. 2009. Вип. 1(9), Ч.1. С. 370-375.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26741-
dc.description.abstractРозглянуто питання управління фінансовою стійкістю підприємства ресторанного господарства та запропоновано методику його оцінки на основі вивчення діяльності конкурентів.uk_UA
dc.description.abstractThe methodical aspects of management of the financial stability of the restaurants’ enterprises are considered. The method of stability’s estimation by the studying of competitors’ activity is offered.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectфінансова стійкістьuk_UA
dc.subjectпідприємства ресторанного господарстваuk_UA
dc.subjectуправлінняuk_UA
dc.subjectfinancial stabilityuk_UA
dc.subjectrestaurant enterprisesuk_UA
dc.subjectmanagementuk_UA
dc.subjectфинансовая устойчивостьuk_UA
dc.subjectпредприятия ресторанного хозяйстваuk_UA
dc.subjectуправлениеuk_UA
dc.titleУправління фінансовою стійкістю підприємств ресторанного господарстваuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 1 (9) Ч1

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
esprstp_2009_1(1)__55.pdf546.68 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.