Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26741
Title: Управління фінансовою стійкістю підприємств ресторанного господарства
Authors: Гладій, І.О.
Keywords: фінансова стійкість;підприємства ресторанного господарства;управління;financial stability;restaurant enterprises;management;финансовая устойчивость;предприятия ресторанного хозяйства;управление
Issue Date: 2009
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Гладій І.О. Управління фінансовою стійкістю підприємств ресторанного господарства. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. 2009. Вип. 1(9), Ч.1. С. 370-375.
Abstract: Розглянуто питання управління фінансовою стійкістю підприємства ресторанного господарства та запропоновано методику його оцінки на основі вивчення діяльності конкурентів.
The methodical aspects of management of the financial stability of the restaurants’ enterprises are considered. The method of stability’s estimation by the studying of competitors’ activity is offered.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26741
Appears in Collections:Випуск 1 (9) Ч1

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
esprstp_2009_1(1)__55.pdf546.68 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.