Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/26684
Title: Дослідження споживчих властивостей хлібобулочних виробів за умов використання їстівного покриття з рослинної сировини
Authors: Усатий, К. С.
Іванова, Н. С.
Issue Date: 25-Apr-2012
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Усатий К.С., Іванова Н.С. Дослідження споживчих властивостей хлібобулочних виробів за умов використання їстівного покриття з рослинної сировини. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2012 р.; наук. кер. Лисюк Г. М., Нєміріч О. В. Харків. 2012. Ч. 1. С. 58
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26684
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Aktualni_problemy_rozvytku_2012_1-58.pdf134.63 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.