Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/26684
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorУсатий, К. С.-
dc.contributor.authorІванова, Н. С.-
dc.date.accessioned2023-03-15T08:00:46Z-
dc.date.available2023-03-15T08:00:46Z-
dc.date.issued2012-04-25-
dc.identifier.citationУсатий К.С., Іванова Н.С. Дослідження споживчих властивостей хлібобулочних виробів за умов використання їстівного покриття з рослинної сировини. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2012 р.; наук. кер. Лисюк Г. М., Нєміріч О. В. Харків. 2012. Ч. 1. С. 58uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26684-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleДослідження споживчих властивостей хлібобулочних виробів за умов використання їстівного покриття з рослинної сировиниuk_UA
Розташовується у зібраннях:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Aktualni_problemy_rozvytku_2012_1-58.pdf134.63 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.