Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26682
Название: Дослідження показників якості пісочного печива на олії під час зберігання
Авторы: Старченко, Я. О.
Врадій, Н. І.
Дата публикации: 25-апр-2012
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Старченко Я.О., Врадій Н.І. Дослідження показників якості пісочного печива на олії під час зберігання. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2012 р.; наук. кер. Самохвалова О. В. Харків. 2012. Ч. 1. С. 57
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26682
Располагается в коллекциях:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Aktualni_problemy_rozvytku_2012_1-57.pdf136.23 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.