Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26664
Назва: | Особливості оцінки ефективності інноваційних технологій щодо виробництва нових продуктів харчування |
Автори: | Власова, Н.О. Пестіна, Г.О. |
Ключові слова: | інноваційні технології;оцінка;ефективність;продукти харчування;виробництво нових продуктів харчування;innovative technologies;rating;efficiency;food;production of new food products;инновационные технологии;оценка;эффективность;продукты питания;производство новых продуктов питания |
Дата публікації: | 2009 |
Видавництво: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Бібліографічний опис: | Власова Н.О., Пестіна Г.О. Особливості оцінки ефективності інноваційних технологій щодо виробництва нових продуктів харчування. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. 2009. Вип. 1(9), Ч.1. С. 278-286. |
Короткий огляд (реферат): | Обгрунтовано основні складові та методичні підходи до визначення ефективності інноваційних технологій щодо виробництва нових продуктів харчування. Виконано розрахунки, щодо кількісної оцінки ефективності, проведених наукових досліджень. Basic constituents and methodical approaches to determination of innovative technologies efficiency of new food stuffs production are grounded. The calculations of quantitative estimation of the conducted scientific researches efficiency are executed. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26664 |
Розташовується у зібраннях: | Випуск 1 (9) Ч1 |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
esprstp_2009_1(1)__41.pdf | 849.53 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.