Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/26664
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Власова, Н.О. | - |
dc.contributor.author | Пестіна, Г.О. | - |
dc.date.accessioned | 2023-03-14T21:51:24Z | - |
dc.date.available | 2023-03-14T21:51:24Z | - |
dc.date.issued | 2009 | - |
dc.identifier.citation | Власова Н.О., Пестіна Г.О. Особливості оцінки ефективності інноваційних технологій щодо виробництва нових продуктів харчування. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. 2009. Вип. 1(9), Ч.1. С. 278-286. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26664 | - |
dc.description.abstract | Обгрунтовано основні складові та методичні підходи до визначення ефективності інноваційних технологій щодо виробництва нових продуктів харчування. Виконано розрахунки, щодо кількісної оцінки ефективності, проведених наукових досліджень. | uk_UA |
dc.description.abstract | Basic constituents and methodical approaches to determination of innovative technologies efficiency of new food stuffs production are grounded. The calculations of quantitative estimation of the conducted scientific researches efficiency are executed. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.subject | інноваційні технології | uk_UA |
dc.subject | оцінка | uk_UA |
dc.subject | ефективність | uk_UA |
dc.subject | продукти харчування | uk_UA |
dc.subject | виробництво нових продуктів харчування | uk_UA |
dc.subject | innovative technologies | uk_UA |
dc.subject | rating | uk_UA |
dc.subject | efficiency | uk_UA |
dc.subject | food | uk_UA |
dc.subject | production of new food products | uk_UA |
dc.subject | инновационные технологии | uk_UA |
dc.subject | оценка | uk_UA |
dc.subject | эффективность | uk_UA |
dc.subject | продукты питания | uk_UA |
dc.subject | производство новых продуктов питания | uk_UA |
dc.title | Особливості оцінки ефективності інноваційних технологій щодо виробництва нових продуктів харчування | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Випуск 1 (9) Ч1 |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
esprstp_2009_1(1)__41.pdf | 849.53 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.