Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/26664
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorВласова, Н.О.-
dc.contributor.authorПестіна, Г.О.-
dc.date.accessioned2023-03-14T21:51:24Z-
dc.date.available2023-03-14T21:51:24Z-
dc.date.issued2009-
dc.identifier.citationВласова Н.О., Пестіна Г.О. Особливості оцінки ефективності інноваційних технологій щодо виробництва нових продуктів харчування. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. 2009. Вип. 1(9), Ч.1. С. 278-286.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26664-
dc.description.abstractОбгрунтовано основні складові та методичні підходи до визначення ефективності інноваційних технологій щодо виробництва нових продуктів харчування. Виконано розрахунки, щодо кількісної оцінки ефективності, проведених наукових досліджень.uk_UA
dc.description.abstractBasic constituents and methodical approaches to determination of innovative technologies efficiency of new food stuffs production are grounded. The calculations of quantitative estimation of the conducted scientific researches efficiency are executed.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectінноваційні технологіїuk_UA
dc.subjectоцінкаuk_UA
dc.subjectефективністьuk_UA
dc.subjectпродукти харчуванняuk_UA
dc.subjectвиробництво нових продуктів харчуванняuk_UA
dc.subjectinnovative technologiesuk_UA
dc.subjectratinguk_UA
dc.subjectefficiencyuk_UA
dc.subjectfooduk_UA
dc.subjectproduction of new food productsuk_UA
dc.subjectинновационные технологииuk_UA
dc.subjectоценкаuk_UA
dc.subjectэффективностьuk_UA
dc.subjectпродукты питанияuk_UA
dc.subjectпроизводство новых продуктов питанияuk_UA
dc.titleОсобливості оцінки ефективності інноваційних технологій щодо виробництва нових продуктів харчуванняuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 1 (9) Ч1

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
esprstp_2009_1(1)__41.pdf849.53 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.