Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26664
Title: Особливості оцінки ефективності інноваційних технологій щодо виробництва нових продуктів харчування
Authors: Власова, Н.О.
Пестіна, Г.О.
Keywords: інноваційні технології;оцінка;ефективність;продукти харчування;виробництво нових продуктів харчування;innovative technologies;rating;efficiency;food;production of new food products;инновационные технологии;оценка;эффективность;продукты питания;производство новых продуктов питания
Issue Date: 2009
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Власова Н.О., Пестіна Г.О. Особливості оцінки ефективності інноваційних технологій щодо виробництва нових продуктів харчування. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. 2009. Вип. 1(9), Ч.1. С. 278-286.
Abstract: Обгрунтовано основні складові та методичні підходи до визначення ефективності інноваційних технологій щодо виробництва нових продуктів харчування. Виконано розрахунки, щодо кількісної оцінки ефективності, проведених наукових досліджень.
Basic constituents and methodical approaches to determination of innovative technologies efficiency of new food stuffs production are grounded. The calculations of quantitative estimation of the conducted scientific researches efficiency are executed.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26664
Appears in Collections:Випуск 1 (9) Ч1

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
esprstp_2009_1(1)__41.pdf849.53 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.