Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26664
Название: Особливості оцінки ефективності інноваційних технологій щодо виробництва нових продуктів харчування
Авторы: Власова, Н.О.
Пестіна, Г.О.
Ключевые слова: інноваційні технології;оцінка;ефективність;продукти харчування;виробництво нових продуктів харчування;innovative technologies;rating;efficiency;food;production of new food products;инновационные технологии;оценка;эффективность;продукты питания;производство новых продуктов питания
Дата публикации: 2009
Издательство: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Библиографическое описание: Власова Н.О., Пестіна Г.О. Особливості оцінки ефективності інноваційних технологій щодо виробництва нових продуктів харчування. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. 2009. Вип. 1(9), Ч.1. С. 278-286.
Краткий осмотр (реферат): Обгрунтовано основні складові та методичні підходи до визначення ефективності інноваційних технологій щодо виробництва нових продуктів харчування. Виконано розрахунки, щодо кількісної оцінки ефективності, проведених наукових досліджень.
Basic constituents and methodical approaches to determination of innovative technologies efficiency of new food stuffs production are grounded. The calculations of quantitative estimation of the conducted scientific researches efficiency are executed.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26664
Располагается в коллекциях:Випуск 1 (9) Ч1

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
esprstp_2009_1(1)__41.pdf849.53 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.