Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/2663
Назва: Кваліметрична оцінка якості безглютенового хліба
Автори: Боровікова, Н. О.
Шаніна, О. М.
Дата публікації: 2021
Видавництво: Харків: ДБТУ
Бібліографічний опис: Боровікова Н. О., Шаніна О. М. Кваліметрична оцінка якості безглютенового хліба. Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції «Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв»; Харків: ДБТУ, 2021. 425-426 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/2663
Розташовується у зібраннях:Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції "Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
materialy-MNPK_SIAHV_2021-425-426.pdf292.99 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.