Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/2663
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБоровікова, Н. О.-
dc.contributor.authorШаніна, О. М.-
dc.date.accessioned2022-07-05T11:11:15Z-
dc.date.available2022-07-05T11:11:15Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationБоровікова Н. О., Шаніна О. М. Кваліметрична оцінка якості безглютенового хліба. Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції «Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв»; Харків: ДБТУ, 2021. 425-426 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/2663-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ДБТУuk_UA
dc.titleКваліметрична оцінка якості безглютенового хлібаuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції "Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
materialy-MNPK_SIAHV_2021-425-426.pdf292.99 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.