Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/2662
Назва: Підвищення якості та харчової цінності мармеладу желейно-фруктового
Автори: Самохвалова, О. В.
Касабова, К. Р.
Дата публікації: 2021
Видавництво: Харків: ДБТУ
Бібліографічний опис: Самохвалова О. В., Касабова К. Р. Підвищення якості та харчової цінності мармеладу желейно-фруктового. Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції «Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв»; Харків: ДБТУ, 2021. 423-425 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/2662
Розташовується у зібраннях:Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції "Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
materialy-MNPK_SIAHV_2021-423-425.pdf294.83 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.