Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/2662
Назва: | Підвищення якості та харчової цінності мармеладу желейно-фруктового |
Автори: | Самохвалова, О. В. Касабова, К. Р. |
Дата публікації: | 2021 |
Видавництво: | Харків: ДБТУ |
Бібліографічний опис: | Самохвалова О. В., Касабова К. Р. Підвищення якості та харчової цінності мармеладу желейно-фруктового. Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції «Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв»; Харків: ДБТУ, 2021. 423-425 с. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/2662 |
Розташовується у зібраннях: | Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції "Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв" |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
materialy-MNPK_SIAHV_2021-423-425.pdf | 294.83 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.