Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/2662
Название: Підвищення якості та харчової цінності мармеладу желейно-фруктового
Авторы: Самохвалова, О. В.
Касабова, К. Р.
Дата публикации: 2021
Издательство: Харків: ДБТУ
Библиографическое описание: Самохвалова О. В., Касабова К. Р. Підвищення якості та харчової цінності мармеладу желейно-фруктового. Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції «Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв»; Харків: ДБТУ, 2021. 423-425 с.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/2662
Располагается в коллекциях:Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції "Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв"

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
materialy-MNPK_SIAHV_2021-423-425.pdf294.83 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.