Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/2659
Назва: Наукове обгрунтування сумісного використання шротів зародків вівса та плодів шипшини в технології житньо-пшеничного хліба
Автори: Олійник, С. Г.
Самохвалова, О. В.
Дата публікації: 2021
Видавництво: Харків: ДБТУ
Бібліографічний опис: Олійник С. Г., Самохвалова О. В. Наукове обгрунтування сумісного використання шротів зародків вівса та плодів шипшини в технології житньо-пшеничного хліба. Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції «Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв»; Харків: ДБТУ, 2021. 416-418 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/2659
Розташовується у зібраннях:Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції "Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
materialy-MNPK_SIAHV_2021-416-418.pdf296.96 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.