Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/2659
Назва: | Наукове обгрунтування сумісного використання шротів зародків вівса та плодів шипшини в технології житньо-пшеничного хліба |
Автори: | Олійник, С. Г. Самохвалова, О. В. |
Дата публікації: | 2021 |
Видавництво: | Харків: ДБТУ |
Бібліографічний опис: | Олійник С. Г., Самохвалова О. В. Наукове обгрунтування сумісного використання шротів зародків вівса та плодів шипшини в технології житньо-пшеничного хліба. Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції «Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв»; Харків: ДБТУ, 2021. 416-418 с. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/2659 |
Розташовується у зібраннях: | Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції "Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв" |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
materialy-MNPK_SIAHV_2021-416-418.pdf | 296.96 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.