Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/2659
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorОлійник, С. Г.-
dc.contributor.authorСамохвалова, О. В.-
dc.date.accessioned2022-07-05T11:04:33Z-
dc.date.available2022-07-05T11:04:33Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationОлійник С. Г., Самохвалова О. В. Наукове обгрунтування сумісного використання шротів зародків вівса та плодів шипшини в технології житньо-пшеничного хліба. Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції «Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв»; Харків: ДБТУ, 2021. 416-418 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/2659-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ДБТУuk_UA
dc.titleНаукове обгрунтування сумісного використання шротів зародків вівса та плодів шипшини в технології житньо-пшеничного хлібаuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції "Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
materialy-MNPK_SIAHV_2021-416-418.pdf296.96 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.