Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26555
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorСорокіна, С. В.-
dc.contributor.authorТалаєва, О. В.-
dc.date.accessioned2023-03-14T09:22:31Z-
dc.date.available2023-03-14T09:22:31Z-
dc.date.issued2011-
dc.identifier.citationТалаєва О. В. Дослідження структурних складових пористих керамічних матеріалів та їх вплив на створення сучасних непродовольчих товарів. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 23 березня 2011 р.; наук. кер. Сорокіна С. В. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 1. С. 300.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26555-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleДослідження структурних складових пористих керамічних матеріалів та їх вплив на створення сучасних непродовольчих товарівuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Aktualni_problemy_rozvytku_2011_1_300.pdf116.86 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.