Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/26550
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.advisorЗахаренко, В. О.-
dc.contributor.advisorІванова, А. А.-
dc.contributor.authorСергійчук, Т. Г.-
dc.date.accessioned2023-03-14T09:11:06Z-
dc.date.available2023-03-14T09:11:06Z-
dc.date.issued2011-
dc.identifier.citationСергійчук Т. Г. Модифікація сорбційного методу визначення диференціальної пористості натуральних та штучних шкір. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 23 березня 2011 р.; наук. кер.: Захаренко В. О., Іванова А. А. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 1. С. 295.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26550-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleМодифікація сорбційного методу визначення диференціальної пористості натуральних та штучних шкірuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Располагается в коллекциях:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Aktualni_problemy_rozvytku_2011_1_295.pdf116.97 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.