Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/2654
Назва: Розробка технології виробництва сирного продукту оздоровчого призначення
Автори: Могутова, В. Ф.
Недосєкова, Н. С.
Сільченко, К. П.
Дата публікації: 2021
Видавництво: Харків: ДБТУ
Бібліографічний опис: Могутова В. Ф., Недосєкова Н. С., Сільченко К. П. Розробка технології виробництва сирного продукту оздоровчого призначення. Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції «Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв»; Харків: ДБТУ, 2021. 405-407 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/2654
Розташовується у зібраннях:Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції "Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
materialy-MNPK_SIAHV_2021-405-407.pdf300.06 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.