Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/2654
Название: Розробка технології виробництва сирного продукту оздоровчого призначення
Авторы: Могутова, В. Ф.
Недосєкова, Н. С.
Сільченко, К. П.
Дата публикации: 2021
Издательство: Харків: ДБТУ
Библиографическое описание: Могутова В. Ф., Недосєкова Н. С., Сільченко К. П. Розробка технології виробництва сирного продукту оздоровчого призначення. Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції «Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв»; Харків: ДБТУ, 2021. 405-407 с.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/2654
Располагается в коллекциях:Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції "Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв"

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
materialy-MNPK_SIAHV_2021-405-407.pdf300.06 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.