Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26542
Полная запись метаданных
Поле DC | Значение | Язык |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Головко, М. П. | - |
dc.contributor.advisor | Чуйко, М. М. | - |
dc.contributor.author | Назарова, А. М. | - |
dc.date.accessioned | 2023-03-14T08:47:54Z | - |
dc.date.available | 2023-03-14T08:47:54Z | - |
dc.date.issued | 2011 | - |
dc.identifier.citation | Назарова А. М. Закономірності впливу добавки тваринного походження на клейковинний комплекс пшеничного борошна. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 23 березня 2011 р.; наук. кер.: Головко М. П., Чуйко М. М. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 1. С. 291. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26542 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ХДУХТ | uk_UA |
dc.title | Закономірності впливу добавки тваринного походження на клейковинний комплекс пшеничного борошна | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Располагается в коллекциях: | Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Aktualni_problemy_rozvytku_2011_1_291.pdf | 116.88 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.