Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26531
Назва: Розробка технології бісквітів з використанням шроту зародків пшениці
Автори: Кобзар, О. М.
Касабова, К. Р.
Дата публікації: кві-2012
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Кобзар О.М.,Касабова К.Р. Розробка технології бісквітів з використанням шроту зародків пшениці. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2012 р.; наук. кер. Самохвалова О. В. Харків: ХДУХТ, 2012. Ч. 1. С. 44
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26531
Розташовується у зібраннях:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Aktualni_problemy_rozvytku_2012_1-44.pdf179.64 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.