Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/26515
Назва: | Оптимізація вмісту інгредієнтів у рецептурах борошняних кондитерських виробів |
Автори: | Запаренко, Г. В. |
Дата публікації: | 25-кві-2012 |
Видавництво: | Харків: ХДУХТ |
Бібліографічний опис: | Запаренко Г.В. Оптимізація вмісту інгредієнтів у рецептурах борошняних кондитерських виробів. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2012 р.; наук. кер. Крутовий Ж. А., Самохвалова О. В. Харків: ХДУХТ, 2012. Ч. 1. С. 40 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26515 |
Розташовується у зібраннях: | Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Aktualni_problemy_rozvytku_2012_1-40.pdf | 136.58 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.