Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/26492
Title: Використання нетрадиційної рослинної сировини для зниження енергетичної цінності здобного печива
Authors: Заїкіна, В. М.
Issue Date: 25-Apr-2012
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Заїкіна В. М. Використання нетрадиційної рослинної сировини для зниження енергетичної цінності здобного печива. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2012 р.; наук. кер. Постнова О. М. Харків: ХДУХТ, 2012. Ч. 1. С. 39
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26492
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Aktualni_problemy_rozvytku_2012_1-39.pdf135.19 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.