Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/26492
Назва: | Використання нетрадиційної рослинної сировини для зниження енергетичної цінності здобного печива |
Автори: | Заїкіна, В. М. |
Дата публікації: | 25-кві-2012 |
Видавництво: | Харків: ХДУХТ |
Бібліографічний опис: | Заїкіна В. М. Використання нетрадиційної рослинної сировини для зниження енергетичної цінності здобного печива. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2012 р.; наук. кер. Постнова О. М. Харків: ХДУХТ, 2012. Ч. 1. С. 39 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26492 |
Розташовується у зібраннях: | Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Aktualni_problemy_rozvytku_2012_1-39.pdf | 135.19 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.