Skip navigation
logo sbtu repo
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
русский
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Repository (electronic archive of open access) of the State Biotechnological University
Search
Search:
All of DSpace
06. Матеріали наукових конференцій
Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг
Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг
Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг
Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 1-10 of 28 (Search time: 0.002 seconds).
previous
1
2
3
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2012
Нові види вітамінізованих заморожених десертів із використанням наноструктурованих міксів із ягід
Павлюк, Р. Ю.
;
Абрамова, Т. С.
;
Носіченко, Г. В.
;
Какадій, Ю. П.
2012
Інноваційна технологія швидкозамороженого пюре із хрону з використанням процесів кріодеструкції та механодеструкції
Павлюк, Р. Ю.
;
Наконечна, Ю. Г.
;
Хоменко, А. В.
;
Кострова, К. В.
;
Максимова, Н. П.
2012
Нові заморожені дрібнодисперсні рослинні добавки із пряних овочів, отримані з використанням кріомеханодеструкції
Павлюк, Р. Ю.
;
Наконечна, Ю. Г.
;
Хоменко, А. В.
;
Кострова, К. В.
;
Лосєва, С. М.
2012
Вивчення ІЧ-спектрів під час низькотемпературного подрібнення грибів шампіньйонів
Павлюк, Р. Ю.
;
Маціпура, Т. С.
2012
Оценка криомеханической активности и разработка иннов ационной технологии наноструктурированной муки из пшеничных отрубей
Павлюк, Р. Ю.
;
Наконечная, Ю. Г.
;
Погарская, В. В.
;
Гальчинецкая, Ю. Л.
;
Лосева, С. М.
;
Хоменко, А. В.
2012
Инновационная технология натуральных сырно-овощных начинок для кондитерских изделий – панкейков, круассанов
Павлюк, Р. Ю.
;
Погарская, В. В.
;
Лазаренко, Е. И.
;
Лосева, С. М.
;
Юрьева, О. А.
;
Хоменко, А. В.
2012
Інноваційні технології антоціанових барвників із квітів Hibiscus sabdariffa з високим вмістом біофлавоноїдів
Павлюк, Р. Ю.
;
Павлишин, М. Л.
;
Лосєва, С. М.
2012
Інноваційні технології заморожених молочних десертів для оздоровчого харчування з використанням сколотин та рослинних добавок
Павлюк, Р. Ю.
;
Погарська, В. В.
;
Архіпов, О. С.
;
Максимова, Н. П.
2012
Вплив паротермічної обробки на окислювальні ферменти та БАР під час переробки каротиновмісних овочів
Павлюк, Р. Ю.
;
Погарська, В. В.
;
Барабаш, А. Ю.
2012
Інноваційна технологія отримання салатів пролонгованого терміну зберігання з моркви з використанням паротермічної обробки та фітодобавок із консервуючою дією
Павлюк, Р. Ю.
;
Погарська, В. В.
;
Козюрін, Д. М.
Discover
Author
19
Погарська, В. В.
8
Лосєва, С. М.
4
Кострова, К. В.
4
Максимова, Н. П.
4
Хоменко, А. В.
3
Абрамова, Т. С.
3
Какадій, Ю. П.
3
Наконечна, Ю. Г.
2
Архіпов, О. С.
2
Берестова, А. А.
.
next >
Date issued
28
2012
Has File(s)
28
true