Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26255
Назва: Перспективи розвитку технології закритих пирогів для мережі спеціалізованих підприємств ресторанного господарства
Автори: Хаустова, Т. М.
Федак, Н. В.
Дата публікації: 2018
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Хаустова Т. М., Федак Н. В. Перспективи розвитку технології закритих пирогів для мережі спеціалізованих підприємств ресторанного господарства: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, присвяченої 80-річчю з дня народження ректора університету (1988–1991 рр.), доктора технічних наук, професора, члена-кореспондента ВАСГНІЛ Бєляєва Михайла Івановича, 19 листопада 2018 р. У 2-х ч. Ч 1. Харків: ХДУХТ, 2018. С. 98-99.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26255
Розташовується у зібраннях:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
19.11.2018 Розвиток харчов.-98-99.pdf180.04 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.