Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26239
Название: Поліпшення амінокислотного складу кексів за рахунок використання нетрадиційної сировини та гречаного борошна
Авторы: Капліна, Т. В.
Столярчук, В. М.
Дудник, С. О.
Дата публикации: 2018
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Капліна Т. В., Столярчук В. М., Дудник С. О. Поліпшення амінокислотного складу кексів за рахунок використання нетрадиційної сировини та гречаного борошна: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, присвяченої 80-річчю з дня народження ректора університету (1988–1991 рр.), доктора технічних наук, професора, члена-кореспондента ВАСГНІЛ Бєляєва Михайла Івановича, 19 листопада 2018 р. У 2-х ч. Ч 1. Харків: ХДУХТ, 2018. С. 84-86.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26239
Располагается в коллекциях:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
19.11.2018 Розвиток харчов.-84-86.pdf1.47 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.