Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/26237
Название: Шляхи використання напівфабрикатів із регульованою емульгуючою здатністю в технології січених виробів
Авторы: Трубіцин, Д. О.
Дата публикации: 25-апр-2012
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Трубіцин Д.О. Шляхи використання напівфабрикатів із регульованою емульгуючою здатністю в технології січених виробів.Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2012 р.; наук. кер. Трощій Т. В. Харків: ХДУХТ, 2012. Ч. 1. С. 28
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26237
Располагается в коллекциях:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Aktualni_problemy_rozvytku_2012_1-28.pdf138.56 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.