Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26235
Название: | Мікроструктура молочно-білкових концентратів зі сколотин, отриманих із використанням пюре журавлини |
Авторы: | Гніцевич, В. А. Дейниченко, Л. Г. |
Дата публикации: | 2018 |
Издательство: | Харків: ХДУХТ |
Библиографическое описание: | Гніцевич В. А., Дейниченко Л. Г. Мікроструктура молочно-білкових концентратів зі сколотин, отриманих із використанням пюре журавлини: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, присвяченої 80-річчю з дня народження ректора університету (1988–1991 рр.), доктора технічних наук, професора, члена-кореспондента ВАСГНІЛ Бєляєва Михайла Івановича, 19 листопада 2018 р. У 2-х ч. Ч 1. Харків: ХДУХТ, 2018. С. 82-84. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26235 |
Располагается в коллекциях: | Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
19.11.2018 Розвиток харчов.-82-84.pdf | 3.22 MB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.