Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/26228
Title: Формування технологічних властивостей білкових добавок протеолізом колагеновмісної сировини колагеназою
Authors: Стеценко, Н. В.
Issue Date: 25-Apr-2012
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Стеценко Н.В. Формування технологічних властивостей білкових добавок протеолізом колагеновмісної сировини колагеназою. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2012 р.; наук. кер.Коваленко В. О., Андрєєва С. С.. Харків: ХДУХТ, 2012. Ч. 1. С. 26
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26228
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Aktualni_problemy_rozvytku_2012_1-26.pdf134.25 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.