Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/26228
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorСтеценко, Н. В.-
dc.date.accessioned2023-03-13T09:39:28Z-
dc.date.available2023-03-13T09:39:28Z-
dc.date.issued2012-04-25-
dc.identifier.citationСтеценко Н.В. Формування технологічних властивостей білкових добавок протеолізом колагеновмісної сировини колагеназою. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2012 р.; наук. кер.Коваленко В. О., Андрєєва С. С.. Харків: ХДУХТ, 2012. Ч. 1. С. 26uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26228-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleФормування технологічних властивостей білкових добавок протеолізом колагеновмісної сировини колагеназоюuk_UA
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Aktualni_problemy_rozvytku_2012_1-26.pdf134.25 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.