Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26217
Title: Технологія борошняних кулінарних виробів із використанням сушених овочів
Authors: Самойлова, А. А.
Тарасенко, Т. А.
Issue Date: 25-Apr-2012
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Самойлова А.А.,Тарасенко Т.А. Технологія борошняних кулінарних виробів із використанням сушених овочів. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2012 р.; наук. кер. Євлаш В. В., Нєміріч О. В., Юрченко С. Л. Харків: ХДУХТ, 2012. Ч. 1. С. 23
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26217
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Aktualni_problemy_rozvytku_2012_1-23.pdf135.57 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.