Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26202
Title: Development of mousse technology using beans (phaseolus vulgaris) (Розробка технології мусу з використанням квасолі (phaseolus vulgaris))
Authors: Molchanova, E.
Arnautova, Y.
Issue Date: 2018
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Molchanova E., Arnautova Y. Development of mousse technology using beans (phaseolus vulgaris) (Розробка технології мусу з використанням квасолі (phaseolus vulgaris)): тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, присвяченої 80-річчю з дня народження ректора університету (1988–1991 рр.), доктора технічних наук, професора, члена-кореспондента ВАСГНІЛ Бєляєва Михайла Івановича, 19 листопада 2018 р. У 2-х ч. Ч 1. Харків: ХДУХТ, 2018. С. 73-74.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26202
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
19.11.2018 Розвиток харчов.-73-74.pdf176.58 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.