Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/26152
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorМарцин, Т. О.-
dc.contributor.authorВітряк, О. П.-
dc.contributor.authorГугайло, К. С.-
dc.date.accessioned2023-03-11T21:00:52Z-
dc.date.available2023-03-11T21:00:52Z-
dc.date.issued2019-05-15-
dc.identifier.citationМарцин Т. О., Вітряк О. П., Гугайло К. С. HACCP як складова конкурентоспроможності закладів ресторанного господарства України. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 15 травня 2019 р. Харків: ХДУХТ, 2019. Ч. 1. С. 293-294uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26152-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків : ХДУХТuk_UA
dc.relation.ispartofseriesУправління якістю та екологічна безпека;Секція 7-
dc.titleHACCP як складова конкурентоспроможності закладів ресторанного господарства Україниuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t1_15.05.19-293-294.pdf145.98 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.