Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/26090
Назва: Кореляція часів спін-ґраткової та спін-спінової релаксації з фізико-хімічними властивостями водних розчинів етиленгліколю
Автори: Торяник, Д. О.
Дьяков, О. Г.
Аксьонова, О. Ф.
Дата публікації: 15-тра-2019
Видавництво: Харків : ХДУХТ
Бібліографічний опис: Торяник Д. О., Дьяков О. Г., Аксьонова О. Ф. Кореляція часів спін-ґраткової та спін-спінової релаксації з фізико-хімічними властивостями водних розчинів етиленгліколю. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 15 травня 2019 р. Харків: ХДУХТ, 2019. Ч. 1. С. 282-284
Серія/номер: Хімічні, фізичні, математичні методи дослідження продуктів харчування;Секція 6
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26090
Розташовується у зібраннях:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
t1_15.05.19-282-284.pdf197.25 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.