Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/26081
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorМалафаєв, М. Т.-
dc.date.accessioned2023-03-11T14:28:36Z-
dc.date.available2023-03-11T14:28:36Z-
dc.date.issued2019-05-15-
dc.identifier.citationМалафаєв М.Т. Про особливості енергії активації молекул у воді. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 15 травня 2019 р. Харків: ХДУХТ, 2019. Ч. 1. С. 271-272uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26081-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків : ХДУХТuk_UA
dc.relation.ispartofseriesХімічні, фізичні, математичні методи дослідження продуктів харчування;Секція 6-
dc.titleПро особливості енергії активації молекул у водіuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
t1_15.05.19-271-272.pdf213.12 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.