Search


Current filters:
Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-3 of 3 (Search time: 0.004 seconds).
  • previous
  • 1
  • next
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2016Удосконалення процесу соління риби океанічного промислу за допомогою ультразвуку та його апаратурне оформлення: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.12 – процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництвПостнов, Геннадій Михайлович; Яковлєв, Олег Володимирович; Харківський державний університет харчування та торгівлі
2011Удосконалення процесу емульгування жирів за допомогою ультразвуку та його апаратурне оформлення: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.12 – процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництвПостнов, Геннадій Михайлович; Червоний, Віталій Миколайович
2004Наукове обгрунтування впливу механічних коливань на інтенсифікацію процесів переробки харчової сировини: 05.18.12 – процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництвЧеревко, Олександр Іванович; Поперечний, Анатолій Микитович