Skip navigation
logo sbtu repo
Головна сторінка
Перегляд
Фонди та зібрання
Перегляд матеріалів за:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
Довідка
Мова
English
русский
українська
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
Repository (electronic archive of open access) of the State Biotechnological University
Пошук
Пошук:
Весь архів електронних ресурсів
02. Автореферати дисертацій
05.18.12 – Процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв
запит
Почати новий пошук
Додати фільтри:
Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Результати 1-10 зі 31.
назад
1
2
3
4
далі
Знайдені матеріали:
Дата випуску
Назва
Автор(и)
2016
Наукове обґрунтування енергоефективних процесів і обладнання кондуктивного жарення натуральних м’ясних виробів: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня д-ра техн. наук: 05.18.12 – процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв
Черевко, Олександр Іванович
;
Скрипник, Вячеслав Олександрович
;
Харківський державний університет харчування та торгівлі
2011
Удосконалення процесу тендеризації м’яса за допомогою ультразвукових коливань та його апаратурне оформлення: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.12 – процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв
Постнов, Геннадій Михайлович
;
Чеканов, Микола Анатолійович
2018
Науково-теоретичні основи процесу різання харчових продуктів водополімерним струменем та розробка обладнання для його реалізації: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня д-ра техн. наук: 05.18.12 - процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв
Дейниченко, Григорій Вікторович
;
Погребняк, Андрій Володимирович
;
Харківський державний університет харчування та торгівлі
2017
Розробка наукових основ індукованого тепломасообміну та його використання в процесах та обладнанні харчових виробництв: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня д-ра. техн. наук: 05.18.12 – процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв
Погожих, Микола Іванович
;
Пак, Андрій Олегович
;
Харківський державний університет харчування та торгівлі
2016
Обґрунтування енергоефективного процесу сушіння післяспиртової барди: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.12 – процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв
Якуба, Олександр Радіонович
;
Сабадаш, Сергій Михайлович
;
Харківський державний університет харчування та торгівлі
2018
Розвиток наукових основ гідродинамічного диспергування молочних емульсій: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня д-ра техн. наук: 05.18.12 – процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв
Дейниченко, Григорій Вікторович
;
Самойчук, Кирило Олегович
;
Харківський державний університет харчування та торгівлі
2017
Підвищення ефективності роботи вовчків шляхом узгодження подачі та процесу подрібнення м’ясної сировини: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.12 – процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв
Осипенко, Василь Іванович
;
Філімонова, Надія Вікторівна
;
Харківський державний університет харчування та торгівлі
2016
Удосконалення процесу ІЧ-сушіння плодово-ягідної сировини та його апаратурне оформлення: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.12 – процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв
Кіптела, Людмила Василівна
;
Загорулько, Андрій Миколайович
;
Харківський державний університет харчування та торгівлі
2015
Удосконалення вихрових апаратів для інтенсифікації процесу вловлення пилоподібних продуктів в харчовій промисловості: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.12 – процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв
Якуба, Олександр Радіонович
;
Савченко-Перерва, Марина Юріївна
;
Харківський державний університет харчування та торгівлі
2016
Удосконалення процесу соління риби океанічного промислу за допомогою ультразвуку та його апаратурне оформлення: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.12 – процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв
Постнов, Геннадій Михайлович
;
Яковлєв, Олег Володимирович
;
Харківський державний університет харчування та торгівлі
Перегляд
Автор
2
Скрипник, Вячеслав Олександрович
1
Аксьонова, Олена Федорівна
1
Батраченко, Олександр Вікторович
1
Гузенко, Василь Володимирович
1
Дмитревський, Дмитро В’ячеславович
1
Загорулько, Андрій Миколайович
1
Кунденко, Микола Петрович
1
Кіптела, Людмила Василівна
1
Лебединець, Ігор Володимирович
1
Лисиця, Олексій Юрійович
.
далі >
Тема
3
drying
3
frequency
3
processing
3
м’ясна сировина
3
сушіння
3
частота
2
energy efficiency
2
grinding
2
meat raw materials
2
productivity
.
далі >
за датою випуску
1
2020 - 2021
15
2010 - 2019
15
2001 - 2009
Has File(s)
31
true