Skip navigation
logo sbtu repo
Главная страница
Просмотр
Разделы и коллекции
Просмотр ресурсов по:
Даты випуска
Авторы
Заголовки
Темы
Справка
Язык
English
русский
українська
Войти
Мой архив ресурсов
Обновления на e-mail
Редактировать профиль
Repository (electronic archive of open access) of the State Biotechnological University
Поиск
Поиск:
Весь архив электронных ресурсов
02. Автореферати дисертацій
05.18.12 – Процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв
запрос
Начать новый поиск
Добавить фильтры:
Используйте фильтры для уточнения результатов поиска.
Название
Автор
Тема
по дате выпуска
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Равно
Содержит
ID
Не равно
Не содержит
Не ID
Результаты 1-10 из 31.
назад
1
2
3
4
дальше
Найденные ресурсы:
Дата выпуска
Название
Автор(ы)
2016
Наукове обґрунтування енергоефективних процесів і обладнання кондуктивного жарення натуральних м’ясних виробів: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня д-ра техн. наук: 05.18.12 – процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв
Черевко, Олександр Іванович
;
Скрипник, Вячеслав Олександрович
;
Харківський державний університет харчування та торгівлі
2011
Удосконалення процесу тендеризації м’яса за допомогою ультразвукових коливань та його апаратурне оформлення: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.12 – процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв
Постнов, Геннадій Михайлович
;
Чеканов, Микола Анатолійович
2018
Науково-теоретичні основи процесу різання харчових продуктів водополімерним струменем та розробка обладнання для його реалізації: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня д-ра техн. наук: 05.18.12 - процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв
Дейниченко, Григорій Вікторович
;
Погребняк, Андрій Володимирович
;
Харківський державний університет харчування та торгівлі
2017
Розробка наукових основ індукованого тепломасообміну та його використання в процесах та обладнанні харчових виробництв: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня д-ра. техн. наук: 05.18.12 – процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв
Погожих, Микола Іванович
;
Пак, Андрій Олегович
;
Харківський державний університет харчування та торгівлі
2016
Обґрунтування енергоефективного процесу сушіння післяспиртової барди: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.12 – процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв
Якуба, Олександр Радіонович
;
Сабадаш, Сергій Михайлович
;
Харківський державний університет харчування та торгівлі
2018
Розвиток наукових основ гідродинамічного диспергування молочних емульсій: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня д-ра техн. наук: 05.18.12 – процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв
Дейниченко, Григорій Вікторович
;
Самойчук, Кирило Олегович
;
Харківський державний університет харчування та торгівлі
2017
Підвищення ефективності роботи вовчків шляхом узгодження подачі та процесу подрібнення м’ясної сировини: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.12 – процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв
Осипенко, Василь Іванович
;
Філімонова, Надія Вікторівна
;
Харківський державний університет харчування та торгівлі
2016
Удосконалення процесу ІЧ-сушіння плодово-ягідної сировини та його апаратурне оформлення: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.12 – процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв
Кіптела, Людмила Василівна
;
Загорулько, Андрій Миколайович
;
Харківський державний університет харчування та торгівлі
2015
Удосконалення вихрових апаратів для інтенсифікації процесу вловлення пилоподібних продуктів в харчовій промисловості: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.12 – процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв
Якуба, Олександр Радіонович
;
Савченко-Перерва, Марина Юріївна
;
Харківський державний університет харчування та торгівлі
2016
Удосконалення процесу соління риби океанічного промислу за допомогою ультразвуку та його апаратурне оформлення: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.12 – процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв
Постнов, Геннадій Михайлович
;
Яковлєв, Олег Володимирович
;
Харківський державний університет харчування та торгівлі
Просмотр
Автор
2
Скрипник, Вячеслав Олександрович
1
Аксьонова, Олена Федорівна
1
Батраченко, Олександр Вікторович
1
Гузенко, Василь Володимирович
1
Дмитревський, Дмитро В’ячеславович
1
Загорулько, Андрій Миколайович
1
Кунденко, Микола Петрович
1
Кіптела, Людмила Василівна
1
Лебединець, Ігор Володимирович
1
Лисиця, Олексій Юрійович
.
дальше >
Тема
3
drying
3
frequency
3
processing
3
м’ясна сировина
3
сушіння
3
частота
2
energy efficiency
2
grinding
2
meat raw materials
2
productivity
.
дальше >
по дате выпуска
1
2020 - 2021
15
2010 - 2019
15
2001 - 2009
Has File(s)
31
true