Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/26052
Title: | Підвищення стабільності спиртоутворювальної здатності дріжджів |
Authors: | Процан, Н. В. Ткаченко, Л. В. |
Issue Date: | 15-May-2019 |
Publisher: | Харків : ХДУХТ |
Citation: | Процан Н. В., Ткаченко Л. В. Підвищення стабільності спиртоутворювальної здатності дріжджів. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 15 травня 2019 р. Харків: ХДУХТ, 2019. Ч. 1. С. 245-246 |
Series/Report no.: | Удосконалення процесів та обладнання харчових виробництв;Секція 5 |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26052 |
Appears in Collections: | Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
t1_15.05.19-245-246.pdf | 144.66 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.