Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/26052
Title: Підвищення стабільності спиртоутворювальної здатності дріжджів
Authors: Процан, Н. В.
Ткаченко, Л. В.
Issue Date: 15-May-2019
Publisher: Харків : ХДУХТ
Citation: Процан Н. В., Ткаченко Л. В. Підвищення стабільності спиртоутворювальної здатності дріжджів. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 15 травня 2019 р. Харків: ХДУХТ, 2019. Ч. 1. С. 245-246
Series/Report no.: Удосконалення процесів та обладнання харчових виробництв;Секція 5
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26052
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t1_15.05.19-245-246.pdf144.66 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.