Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/26052
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПроцан, Н. В.-
dc.contributor.authorТкаченко, Л. В.-
dc.date.accessioned2023-03-11T12:50:15Z-
dc.date.available2023-03-11T12:50:15Z-
dc.date.issued2019-05-15-
dc.identifier.citationПроцан Н. В., Ткаченко Л. В. Підвищення стабільності спиртоутворювальної здатності дріжджів. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 15 травня 2019 р. Харків: ХДУХТ, 2019. Ч. 1. С. 245-246uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26052-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків : ХДУХТuk_UA
dc.relation.ispartofseriesУдосконалення процесів та обладнання харчових виробництв;Секція 5-
dc.titleПідвищення стабільності спиртоутворювальної здатності дріжджівuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t1_15.05.19-245-246.pdf144.66 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.