Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26035
Title: Розробка та дослідження комбінованого способу виробництва м’ясних хлібів
Authors: Михайлов, В. М.
Бабкіна, І. В.
Шевченко, А. О.
Issue Date: 15-May-2019
Publisher: Харків : ХДУХТ
Citation: Михайлов В. М., Бабкіна І. В., Шевченко А. О. Розробка та дослідження комбінованого способу виробництва м’ясних хлібів. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 15 травня 2019 р. Харків: ХДУХТ, 2019. Ч. 1. С. 223-224
Series/Report no.: Удосконалення процесів та обладнання харчових виробництв;Секція 5
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26035
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t1_15.05.19-223-224.pdf145.31 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.