Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/26035
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Михайлов, В. М. | - |
dc.contributor.author | Бабкіна, І. В. | - |
dc.contributor.author | Шевченко, А. О. | - |
dc.date.accessioned | 2023-03-11T12:25:28Z | - |
dc.date.available | 2023-03-11T12:25:28Z | - |
dc.date.issued | 2019-05-15 | - |
dc.identifier.citation | Михайлов В. М., Бабкіна І. В., Шевченко А. О. Розробка та дослідження комбінованого способу виробництва м’ясних хлібів. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 15 травня 2019 р. Харків: ХДУХТ, 2019. Ч. 1. С. 223-224 | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26035 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків : ХДУХТ | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | Удосконалення процесів та обладнання харчових виробництв;Секція 5 | - |
dc.title | Розробка та дослідження комбінованого способу виробництва м’ясних хлібів | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
t1_15.05.19-223-224.pdf | 145.31 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.