Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/26035
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorМихайлов, В. М.-
dc.contributor.authorБабкіна, І. В.-
dc.contributor.authorШевченко, А. О.-
dc.date.accessioned2023-03-11T12:25:28Z-
dc.date.available2023-03-11T12:25:28Z-
dc.date.issued2019-05-15-
dc.identifier.citationМихайлов В. М., Бабкіна І. В., Шевченко А. О. Розробка та дослідження комбінованого способу виробництва м’ясних хлібів. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 15 травня 2019 р. Харків: ХДУХТ, 2019. Ч. 1. С. 223-224uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26035-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків : ХДУХТuk_UA
dc.relation.ispartofseriesУдосконалення процесів та обладнання харчових виробництв;Секція 5-
dc.titleРозробка та дослідження комбінованого способу виробництва м’ясних хлібівuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t1_15.05.19-223-224.pdf145.31 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.