Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/26030
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКовальчук, О. В.-
dc.contributor.authorСукманов, В. О.-
dc.date.accessioned2023-03-11T12:16:38Z-
dc.date.available2023-03-11T12:16:38Z-
dc.date.issued2019-05-15-
dc.identifier.citationКовальчук О. В., Сукманов В. О. Вторинна сировина переробки сої в Україні як джерело БАР для харчової промисловості. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 15 травня 2019 р. Харків: ХДУХТ, 2019. Ч. 1. С. 217-218uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26030-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків : ХДУХТuk_UA
dc.relation.ispartofseriesУдосконалення процесів та обладнання харчових виробництв;Секція 5-
dc.titleВторинна сировина переробки сої в Україні як джерело БАР для харчової промисловостіuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
t1_15.05.19-217-218.pdf145.44 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.