Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/25888
Название: Перспективи використання молочнокислих заквасок у технології кулінарної продукції
Авторы: Ропа, В. П.
Дата публикации: 25-апр-2012
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Ропа В.П. Перспективи використання молочнокислих заквасок у технології кулінарної продукції. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2012 р.; наук. кер. Ботштейн Б. Б. Харків: ХДУХТ, 2012. Ч. 1. С. 22
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/25888
Располагается в коллекциях:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Aktualni_problemy_rozvytku_2012_1-22.pdf155.82 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.