Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/25887
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorПроцик, В. О.-
dc.contributor.authorМороз, О. В.-
dc.date.accessioned2023-03-10T10:34:04Z-
dc.date.available2023-03-10T10:34:04Z-
dc.date.issued2012-04-25-
dc.identifier.citationПроцик В.О., Мороз О.В. Принципи внутрішнього структуроутворення системи «Альгінат натрію – Са2+» з метою використання в технології гранульованих продуктів. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2012 р.; наук. кер. Пивоваров П. П. Харків: ХДУХТ, 2012. Ч. 1. С. 22uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/25887-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleПринципи внутрішнього структуроутворення системи «Альгінат натрію – Са2+» з метою використання в технології гранульованих продуктівuk_UA
Располагается в коллекциях:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Aktualni_problemy_rozvytku_2012_1-22.pdf155.82 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.